21 Eylül 2012 Cuma

takıldım öylesine

* Adalet. Bu dünya üzerinde eksiksiz adalet yok. Var diyen yalan söyler, öyle bir şey arayan da fena dağılır. Ha eksiksiz adalete olabildiği kadar yaklaşması gereken merciler var. sorumlu olduğu konularda sorunlu olanlar. Onlar sadece var.

* Tilkinin yerini bulmasını bekleyen korkak tavşanlar gibiyiz. Kuytu köşelere sinmiş meraklı gözerle dışarıyı izliyoruz. Her şeyi değil, yalnız çalıların izin verdiği kadarını görüyor ve gördüğümüz kadarıyla yetiniyoruz. Tilki başka tavşanları parçalarken, sırf kendimiz güvendeyiz diye susup oturuyoruz.  sıranın bize de geleceği ihtimalini düşünmeden sahte güvenin tadını çıkarıyoruz.

* Çocukken büyüdüğünde hayalet olmak isteyen çocuk var mıydı benden başka? Doktor diyodum soranlara ama, gizliden gizliye bi konağa dadanıp gelen geçeni korkutmak hayallerim vardı :))  Hayalet demişken, bu psikopat hayallerin yegane sebebi Tim Burton ve Beetlejuice'dır.

* Sahi bi Clementine vardı. N'oldu ona?

* 3 Mavi , 4 Kırmızı, 2 Beyaz topun bulunduğu  torbadan tekrar torbaya atmamak üzere 3 top çeken kişinin her seferinde siyah top çekmeyi başarabildiği bilindiğine göre; a) bu kişinin mavi defteri vardır, b) bu kişi Bedevinin önde gidenidir c) Bu kişinin Allah belasını versin d) Hepsi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder